Over ons

Over ons

Wat is het antwoord om te voldoen aan de wettelijke verplichting van uw zorgplicht, een hogere klantwaarde te creeėren en een volle agenda voor u en uw adviseurs te organiseren? Waarbij de inventarisatie van de behoeftes van de klant is gedaan en waardoor u goed voorbereid naar de ingeplande afspraak kunt gaan.
Op deze manier kunt u een goede doorloop van uw afspraken realiseren en u zich daarnaast volledig kan focussen op al uw andere activiteiten?

Het Klantcontactcentrum voor de assurantietussenpersonen met enkel WFT-gecerticifeerde, jonge en energieke medewerkers met jarenlange ervaring in de financiėle wereld;

Welkom bij KCC-assuradeuren!

Visie

Samen met de klantverantwoordelijke tussenpersoon bouwen aan een langdurige klantrelatie waarbij de zorgplicht centraal staat, hierdoor het behoud van de klant wordt gewaarborgd en waar mogelijk de afgenomen financiële diensten worden uitgebreid.

Missie

Klantcontactcentrum Assuradeuren is opgericht om de verzekeringstussenpersoon te ondersteunen bij het (verplichte) contact welke zij behoort te hebben met haar klanten. Dit doen we in strikte samenwerking met de tussenpersoon en klantverantwoordelijke. Door het voeren van dit klantcontact en het geven van de juiste aandacht aan de klant bouwen wij aan een langdurige klantrelatie, zowel de klant met haar tussenpersoon als
de tussenpersoon met KCC Assuradeuren.

Strategie

Door de inzet van enkel WFT-gecertificeerde medewerkers kan KCC assuradeuren een passend advies geven aan uw relaties. De vooraf vastgestelde doelstellingen worden tijdens de verschillende projecten nauwkeurig gemonitord en waar nodig bijgestuurd. Door de korte lijnen die er zijn tussen de tussenpersoon en de projectverantwoordelijke bij het Klantcontactcentrum kan er snel geschakeld worden.

Beoogd resultaat 2016

2014

Jaar van oprichting

23

Succesvolle projecten

34500

Aantal klantencontacten

12

Aantal werknemers

Onze medewerkers

  Onze medewerkers zijn uiteenlopend gecertificeerd met onder andere de volgende diploma's:
  - WFT Basis - WFT Consumptief krediet - WFT schadeverzekeringen particulier & zakelijk - WFT hypothecair krediet - WFT Vermogen - WFT inkomen
  De medewerkers van KCC Assuradeuren zijn stuk voor stuk persoonlijk WFT-gecertificeerd, ieder in zijn of haar kracht en ervaring.
  Per opdracht wordt er een schets gemaakt wat uw wensen zijn. Bijvoorbeeld om uw klantwaarde
  in uw verzekeringsportefeuille uit te breiden met extra schadeverzekeringen. Op dit project worden
  vervolgens medewerkers gezet die naast de benodigde WFT-Basis + WFT Schadeverzekeringen ook jarenlange ervaring hebben
  in cross-sell activiteiten op het gebied van het uitbreiden van schadeverzekeringen en sterk zijn in het bewust maken van risico's die uw klant kan lopen.

  Acquisitie, behoud & zorgplicht